Διαγωνισμοί

 

1ος ΕΤΗΣΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Σχεδιάζοντας “το ιδανικό νηπιαγωγείο”

ΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΡΕΥΝΑ.ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.ΛΥΣΕΙΣ

Θα ήθελες να αποδείξεις τις σχεδιαστικές σου ικανότητες και να έχεις την ευκαιρία να προβάλεις την δουλειά σου στην κοινότητα του Design? Πάρε μέρος στον 1οΦοιτητικό Διαγωνισμό, σχεδιάζοντας “το ιδανικό νηπιαγωγείο”

Κατέβασε την περιγραφή του Διαγωνισμού

 

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ 2015-2016

Η ΕΔΙΕ σκεπτόμενη, ότι οι πτυχιακές εργασίες δημιουργούνται με μια ελευθερία σκέψης και δίνουν νέες κατευθύνσεις στον σχεδιασμό, αποφάσισε, ότι αξίζει να αναγνωριστούν και να λάβουν ευρύτερη προβολή στην κοινότητα του design.

Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης καλεί όλους τους Έλληνες και Κύπριους σχεδιαστές να στείλουν την πτυχιακή τους εργασία. Στόχος είναι η προσπάθεια δημιουργίας ενός θεματικού αρχείου ιδεών, που θα αποτελέσει αφορμή έμπνευσης και πηγή βοήθειας για τους νέους designers, καθώς και η βράβευση των αξιολογότερων εργασιών, κάθε 2 χρόνια.

Κατέβασε την περιγραφή του Διαγωνισμού

 

PROJECT DESIGN AWARDS 2015

Show your project

Η κορυφαία διάκριση για τον επαγγελματία

Ο διαγωνισμός έχει στόχο την προβολή του σύγχρονου έργου του Design στην Ελλάδα, (interior design, landscape design, industrialdesign), σε ένα ευρύτερο κοινό και σκοπό έχει να επισημάνει τον επαγγελματικό ρόλο των σχεδιαστών – μελετητών στην δημιουργία και στην ανακαίνιση των χώρων.

Κατέβασε την περιγραφή του Διαγωνισμού