Ολοι ΜΑΖΙ μπορούμε...
Για την Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας και τα μέλη της, οι δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης είναι μία έννοια άμεσα συνδεδεμένη με τις δραστηριότητες της. Στο πλαίσιο αυτό, αμέσως μετά την ίδρυση της, δημιούργησε Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο το συντονισμό πρωτοβουλιών και δράσεων στους τομείς Άνθρωποι –Περιβάλλον –Κοινωνία.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης λειτουργεί με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Φιλίππου, Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΔΙΕ, προωθώντας μήνυμα αλληλεγγύης στους παραπάνω βασικούς άξονες. Άνθρωποι –Περιβάλλον –Κοινωνία. Ήδη έχει να παρουσιάσει έργο σε παιδικές χάρες στο Ν. Μαγνησίας, στην παιδική πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρισας και κατέθεσε πρόταση για τον χώρο αυλισμού και ψυχαγωγίας, στις φυλακές Λάρισας.

Μέλημα μας για τις πρωτοβουλίες 2015 είναι τα δημοτικά νηπιαγωγεία, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και οι άστεγοι συνάνθρωποι μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις και τους τεχνίτες, που μας βοήθησαν με προσφορά ειδών και εθελοντική εργασία και να προσκαλέσουμε, όλους όσους θέλουν να προσφέρουν, να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Δήμους, συναδέλφους μέλη η μη μέλη της ΕΔΙΕ, επιχειρήσεις και τεχνίτες.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις δράσεις μας… Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Εγγραφή στο Newsletter Δράσεων