Αποκλειστικός χορηγός 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού ΕΔΙΕ

ikea222

Σημαντικότατη και φέτος η στήριξη της εταιρείας ΙΚΕΑ στους δημιουργούς της επομένης γενιάς

Η Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας προκήρυξε διαγωνισμό με θέμα το σχεδιασμό του ιδανικού νηπιαγωγείου με την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας ΙΚΕΑ, ως αποκλειστική χορηγός.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και ενίσχυση των φοιτητών, ως δημιουργών και η προβολή της δουλειάς τους μέσω των πρωτότυπων δημιουργιών τους. Ο διαγωνισμός, είναι απολύτως σχετικός με το αντικείμενο της εκπαίδευσης των σπουδαστών και στόχο έχει να συμβάλλει στην απόκτηση εμπειρίας.
Αρχές που εστιάζει ο Διαγωνισμός

ΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΡΕΥΝΑ.ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.ΛΥΣΕΙΣ

Η πρόκλησή σας είναι να σχεδιάσουν ένα ευέλικτο χώρο εργασίας, για να καλύψει τις ανάγκες της παιδικής κινητικότητας και δημιουργικότητας, καθώς και η δημιουργία ενός σωστού, υγιούς και καινοτόμου περιβάλλοντος. Οι Σχεδιαστικές λύσεις θα κριθούν με βάση το όραμα, τη λειτουργικότητα, την επίδραση του ανθρώπου, την καινοτομία και την παρουσίασή τους.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά έπαθλα, αναγνώριση και την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, στην τελετή απονομής, στην εκδήλωση “Interior Designers Gala”, τον Οκτώβριο του 2015, στην Αθήνα.

Ακόμη ένας συμμετέχων, θα κερδίσει το Βραβείο Χορηγού "ΙΚΕΑ-σχεδιάζω" Το ειδικό βραβείο "ΙΚΕΑ-σχεδιάζω" περιλαμβάνει 3ήμερο ταξίδι στη Στοκχόλμη, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 1 άτομο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο 4*

 

Η ιστορία της IKEA

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 1943 στο μικρό χωριό Agunnaryd στη Σουηδία, όταν ο ιδρυτής Ingvar Kamprad ήταν μόλις 17 χρονών. Η ακόλουθη ιστορία δείχνει πως μέσα σε έξι δεκαετίες η ΙΚΕΑ εξελίχτηκε σε μια μεγάλη εταιρία λιανικού εμπορίου σε 44 χώρες / περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Η φιλοσοφία ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ προσφέρει μια μεγάλη σειρά καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων, σε τιμές τόσο χαμηλές ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Αυτή είναι η φιλοσοφία ΙΚΕΑ. Από το σχεδιασμό και την αγορά των προϊόντων μέχρι την πώλησή τους στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα προϊόν με καλή ποιότητα σε ψηλή τιμή, ή ένα προϊόν με κακή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Αλλά για να δημιουργηθεί ένα καλό προϊόν σε χαμηλή τιμή, χρειάζεται να αναπτυχθούν μέθοδοι καινοτόμοι και οικονομικά αποδοτικοί. Αυτό αποτέλεσε στόχο για την ΙΚΕΑ από τη στιγμή που ξεκίνησε στη Småland στη Σουηδία. Για να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των ανθρώπων, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πρώτες ύλες και εφηύρε τρόπους παραγωγής, έτσι ώστε το κόστος να διατηρείται χαμηλό. Στην ΙΚΕΑ το κέρδος από την εξοικονόμηση του κόστους το αποδίδουμε σε εσάς, τους πελάτες μας.

Στην ΙΚΕΑ, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή για τους πολλούς του κόσμου. Η επιχειρηματική ιδέα μας υποστηρίζει το όραμα αυτό, προσφέροντας μία μεγάλη σειρά καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων, σε τιμές τόσο χαμηλές ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν, όσο το δυνατόν, περισσότεροι άνθρωποι.

http://www.ikea.gr/