ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2015-2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23ης Νοεμβρίου 2015

 

Το πρόγραμμα διεξαγωγής του Φοιτητικού Διαγωνισμού, δυστυχώς, δεν συνεχίζεται, λογω μικρής συμμετοχής. Όπως είχαμε επισημάνει, στην από 14/9/15 ανακοίνωση  «Ο διαγωνισμός, στην περίπτωση, που έχει συμμετοχές, λιγότερες των 15, δεν θα συνεχιστεί»

 

Ενημερώνουμε και επισημαίνουμε ότι:

 

 1. Όσοι υπέβαλαν την συμμετοχή τους και κατέθεσαν το ποσό συμμετοχής να επικοινωνήσουν στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, δηλώνοντας  τα στοιχεία λογαριασμού τους, έως τις 30/11/15, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό συμμετοχής τους.   
 2. Όσοι από τους, ήδη, συμμετέχοντες θέλουν να τους επιστραφούν τα αρχεία συμμετοχής τους, να επικοινωνήσουν, έως τις 30/11/15,  στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr,δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους και τα στοιχεία τους, ώστε να γίνει η επιστροφή.

 

Ευχαριστούμε τον αποκλειστικό μας χορηγό ΙΚΕΑ και τον ειδικό χορηγό μας Κολλέγιο ΒΑΚΑΛΟ , τους χορηγούς επικοινωνίας, τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τους μέχρι τώρα συμμετέχοντες για την κατανόηση και την υποστήριξη τους.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΕ

 

Μέχρι να τα ξαναπούμε...

Ονειρέψου, Δράσε, Αντέδρασε, Επηρέασε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΕ

 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Φοιτητικος 2015 Restart

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2015-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14ης Σεπτεμβρίου 2015

 

Το πρόβλημα, που πρόεκυψε, λογω σοβαρής τεχνικής βλάβης (hacking) στο σύστημα υποβολής των έργων συμμετοχής και γενικότερα στην ιστοσελίδα μας, www.edie-events.org.gr,  λύθηκε, ελπίζουμε  οριστικά και ο Φοιτητικός διαγωνισμός θα επαναληφτεί.

Ο διαγωνισμός, όπως ήδη το είχαμε ανακοινώσει, θα συνεχιστεί, αλλά οι ημερομηνίες, λογω της κήρυξης των εκλογών, διαμορφώνονται ως εξής:

Νέα Υποβολή συμμετοχών:                                    20/9 – 20/11/2015
Περίοδος ψηφοφορίας από το κοινό:                23 - 30 Νοεμβρίου 2015
Περίοδος αξιολόγησης κριτικής επιτροπής:     07 - 12 Δεκεμβρίου 201
5

Ενημερώνουμε και επισημαίνουμε ότι:

 1. Όσοι υπέβαλαν την συμμετοχή τους και θέλουν να συνεχίσουν
  να επικοινωνήσουν στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους, τον αριθμό και το τύπο των αρχείων, που υπέβαλαν, έως τις 20/9/15.   
 2. Όσοι από τους, ήδη, συμμετέχοντες θέλουν να αποσύρουν την συμμετοχή τους, να επικοινωνήσουν, έως τις 20/9/15,  στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr,δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους και τα στοιχεία τους, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό συμμετοχής τους και η συμμετοχή τους.
 3. Όσοι κατέθεσαν το ποσό συμμετοχής, δεν κατάφεραν να υποβάλουν το έργο τους, λογω του προβλήματος, παρακαλούνται, εφόσον θέλουν να συνεχίσουν να προσπαθήσουν και πάλι για την υποβολή της συμμετοχής τους, από τις 20/9/15 έως τις 20/11/15.
 4. Ο διαγωνισμός, στην περίπτωση, που έχει συμμετοχές, λιγότερες των 15, δεν θα διεξαχθει. Για την περίπτωση της μη διεξαγωγής, η ενημέρωση   θα γίνει μετά την λήξη της ημερομηνίας υποβολής 21/11/15

 

Ευχαριστούμε τον αποκλειστικό μας χορηγό ΙΚΕΑ και τον ειδικό χορηγό μας ΒΑΚΑΛΟ, τους χορηγούς επικοινωνίας, τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τους μέχρι τώρα συμμετέχοντες για την κατανόηση  και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους φοιτητές, που θα αποφασίσουν να λάβουν μέρος.

 

Μέχρι να τα ξαναπούμε...

Ονειρέψου, Δράσε, Αντέδρασε, Επηρέασε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΕ

 

 

ΜΑΙΟΣ 2015

anak foit hc

Το πρόγραμμα του Φοιτητικού διαγωνισμού αλλάζει …

Το πρόβλημα, που πρόεκυψε, λογω σοβαρής τεχνικής βλάβης (hacking) στο σύστημα υποβολής των έργων συμμετοχής και γενικότερα στην ιστοσελίδα μας. δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε, δεν λύθηκε εντος του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (11-17/5/15), Ο απαιτούμενος χρόνος επαναφοράς του, υπερβαίνει και τις νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες, που δώσαμε.

Ο διαγωνισμός, όπως ήδη το είχαμε ανακοινώσει, θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο και οι ημερομηνίες, διαμορφώνονται ως εξής:

Υποβολή συμμετοχών:  7-13 Σεπτεμβρίου 2015 
 Περίοδος ψηφοφορίας από το κοινό: 14-24 Σεπτεμβρίου 2015
 Περίοδος αξιολόγησης κριτικής επιτροπής: 25-30 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημερώνουμε και επισημαίνουμε ότι:

 1. Όσοι υπέβαλαν την συμμετοχή τους και θέλουν να συνεχίσουν
  να επικοινωνήσουν στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους, τον αριθμό και το τύπο των αρχείων, που υπέβαλαν, έως τις 10/6/15.
 2. Όσοι από τους, ήδη, συμμετέχοντες θέλουν να αποσύρουν την συμμετοχή τους, να επικοινωνήσουν, έως τις 10/6/15, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr,δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό συμμετοχής τους και η συμμετοχή τους,.
 3. Όσοι κατέθεσαν το ποσό συμμετοχής και δεν κατάφεραν να υποβάλουν το έργο τους παρακαλούνται να στείλουν στοιχεία επικοινωνίας, έως τις 10/6/15, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr,
 4. Ο διαγωνισμός, στην περίπτωση, που δεν λυθεί το πρόβλημα η που έχει συμμετοχές, λιγότερες των 15, δεν θα διεξαχθει.
 5. Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρχει ενημέρωση την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία. Είναι και για μας, που δημιουργήσαμε και προβάλαμε με τόση διάθεση αυτόν τον διαγωνισμό, μεγάλη απογοήτευση, αλλά η λύση του προβλήματος , είναι πέρα από τις δυνατότητες μας.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΕ

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή pdf

 


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρόγραμμα διεξαγωγής του Φοιτητικού διαγωνισμού αλλάζει, λογω σοβαρής τεχνικής βλάβης (hacking) γενικότερα στο site και στο σύστημα υποβολής των έργων συμμετοχής. Δυστυχώς ο απαιτούμενος χρόνος επαναφοράς του, υπερβαίνει τις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Το σύστημα θα ελεγχτεί διεξοδικά 11-17/5/15. Συνεπώς θα γίνει επανάληψη υποβολής συμμετοχών και οι ημερομηνίες διαμορφώνονται ως εξής:

Επανάληψη υποβολής συμμετοχών:  18-24 Μαΐου 2015
Περίοδος ψηφοφορίας από το κοινό: 25-31 Μαΐου 2015
Περίοδος αξιολόγησης κριτικής επιτροπής: 1-7 Ιουνίου 2015

Στην περίπτωση που δεν διορθωθεί το πρόβλημα, εντος του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (11-17/5/15), ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο, με το ίδιο θέμα και η υποβολή συμμετοχών θα διαρκέσει από 7-20 Σεπτεμβρίου, διότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος έως την προγραμματισμένη απονομή των βραβείων.

Παρακαλούνται θερμά,

 1. Όλοι, όσοι υπέβαλαν την συμμετοχή τους, να επαναπροωθήσουν όλα τα αρχεία τους, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, έως τις 15/5/15, για να διαπιστώσουμε, αν έχουμε λάβει τα έργα τους σωστά η να κάνουν πάλι υποβολή συμμετοχής 18-24 Μαΐου 2015.
 2. Όσοι κατέθεσαν το ποσό συμμετοχής, παρακαλούνται να μας στείλουν στοιχεία επικοινωνίας, έως τις 15/5/15, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, για να διαπιστώσουμε αν έχουμε λάβει τα έργα τους η να κάνουν πάλι υποβολή συμμετοχής 18-24 Μαΐου 2015.
 3. Όσοι από τους, ήδη, συμμετέχοντες θέλουν να αποσύρουν την συμμετοχή τους, να επικοινωνήσουν, έως τις 15/5/15, στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr,ώστε να τους επιστραφεί το ποσό συμμετοχής τους.
 4. Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρχει ενημέρωση

Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά οι συνθήκες μας ξεπερνούν, είναι πέρα από τις δυνατότητες μας.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΕ

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή pdf

ΕΔΙΕ Φοιτητικός διαγωνισμός 2015

Σημαντικότατη και φέτος η στήριξη της εταιρείας ΙΚΕΑ στους δημιουργούς της επομένης γενιάς

Η Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας προκήρυξε διαγωνισμό με θέμα το σχεδιασμό του ιδανικού νηπιαγωγείου με την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας ΙΚΕΑ, ως αποκλειστική χορηγός.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και ενίσχυση των φοιτητών, ως δημιουργών και η προβολή της δουλειάς τους μέσω των πρωτότυπων δημιουργιών τους. Ο διαγωνισμός, είναι απολύτως σχετικός με το αντικείμενο της εκπαίδευσης των σπουδαστών και στόχο έχει να συμβάλλει στην απόκτηση εμπειρίας.
Αρχές που εστιάζει ο Διαγωνισμός

ΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΡΕΥΝΑ.ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.ΛΥΣΕΙΣ

Η πρόκλησή σας είναι να σχεδιάσουν ένα ευέλικτο χώρο εργασίας, για να καλύψει τις ανάγκες της παιδικής κινητικότητας και δημιουργικότητας, καθώς και η δημιουργία ενός σωστού, υγιούς και καινοτόμου περιβάλλοντος. Οι Σχεδιαστικές λύσεις θα κριθούν με βάση το όραμα, τη λειτουργικότητα, την επίδραση του ανθρώπου, την καινοτομία και την παρουσίασή τους.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά έπαθλα, αναγνώριση και την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, στην τελετή απονομής, στην εκδήλωση “Interior Designers Gala”, τον Οκτώβριο του 2015, στην Αθήνα.

Ακόμη ένας συμμετέχων, θα κερδίσει το Βραβείο Χορηγού "ΙΚΕΑ-σχεδιάζω" Το ειδικό βραβείο "ΙΚΕΑ-σχεδιάζω" περιλαμβάνει 3ήμερο ταξίδι στη Στοκχόλμη, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 1 άτομο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο 4*

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                         αρ. πρωτ. 1/1-2-15

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΕΔΙΕ, διοργανώτρια του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού, αποφάσισε, λόγω της πρόωρης διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, να δώσει παράταση και να αλλάξει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του.

Νέες ημερομηνίες

Έναρξη αιτήσεων για υποβολή συμμετοχής: 20 Νοεμβρίου 2014
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 30 Απριλίου 2015, ώρα 12.00 βραδινή
Περίοδος αξιολόγησης συμμετοχών από το κοινό: 5 Μαΐου – 10 Μαΐου 2015
Περίοδος αξιολόγησης κριτικής επιτροπής: 18-25 Μαΐου 2015

Υποβολή Φόρμας Συμμετοχής, ηλεκτρονικά στο www.edie-events.org.gr

Επικοινωνία υποψηφίων & συμμετεχόντων studentcompetition@edie-events.org.gr

logo foititikos

Θα ήθελες να αποδείξεις τις σχεδιαστικές σου ικανότητες και να έχεις την ευκαιρία να προβάλεις την δουλειά σου στην κοινότητα του Design?

Πάρε μέρος στον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό, σχεδιάζοντας “το ιδανικό νηπιαγωγείο”                  

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού, σας καλεί να σχεδιάσετε “το ιδανικό νηπιαγωγείο” . Να αντιμετωπίσετε και να λύσετε τις ανάγκες ενός χώρου, όπου οι γονείς εμπιστεύονται τα μικρότερα παιδιά τους (ηλικίας 2,5-6 ετών), για το 1/3 της μέρας τους. Η πρόκληση είναι να σχεδιάσετε έναν ευέλικτο χώρο, στον οποίο να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της παιδικής κινητικότητας και δημιουργικότητας, καθώς και η δημιουργία ενός σωστού, υγιούς και καινοτόμου περιβάλλοντος.

Ο φετινός διαγωνισμός επιδιώκει να δώσετε σχεδιαστικές λύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες όχι μόνον των παιδιών, αλλά και των εκπαιδευτικών, οι οποίοι απαιτούν ένα ιδιωτικό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, να εργαστούν, να συγκεντρωθούν, να αναζωογονηθούν και να δημιουργήσουν για τα παιδιά, καθημερινά.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν βραβεία, αναγνώριση και την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, στην τελετή απονομής, στην εκδήλωση “Interior Designer’s Gala”,το Φθινόπωρο του 2015.

Στόχος Η ανάδειξη και ενίσχυση των φοιτητών, ως δημιουργών (ως φοιτητές νοούνται, όσοι παρακολουθούν μια ειδικότητα του design), και η προβολή της δουλειάς τους μέσω των πρωτότυπων δημιουργιών τους. Ο διαγωνισμός, είναι απολύτως σχετικός με το αντικείμενο τηςεκπαίδευσης των σπουδαστών και σκοπός του είναι να συμβάλλει στην απόκτηση εμπειρίας.

Αρχές που εστιάζει ο Διαγωνισμός ΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΡΕΥΝΑ.ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.ΛΥΣΕΙΣ

Απευθυνόμαστε Σε Φοιτητές, από Ελλάδα και Κύπρο, με δημιουργική φαντασία, ευρηματικό νου, ελεύθερη σκέψη, ανατρεπτική διάθεση των δεδομένων ορίων, αισιοδοξία.

Φιλοδοξούμε Να εμπνευστείτε πρωτότυπες, πρακτικές, καινοτόμες, και καλαίσθητες λύσεις, που θα μπορούν να ανταποκριθούν σε διεθνές επίπεδο.

 

Γενικές Πληροφορίες Διαγωνισμού

Γενικοί όροι

Η Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας, με διακριτικό τίτλο Ε.ΔΙ.Ε. και έδρα στην Λάρισα, επί της οδού Ηπιόνης 8, ΤΚ 41335 (εφεξής ΕΔΙΕ, η οποία στο παρόν θα αναφέρεται ως «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού χώρου (ο οποίος στο παρόν θα αναφέρεται εφεξής «ο Διαγωνισμός»)

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων είναι, ο σαφής καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό και της διαδικασίας ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Ο Διοργανωτής εχει δικαίωμα δημόσιας προβολής του διαγωνισμού και των διαγωνιζόμενων σχεδίων, ως και να δημοσιοποιήσει την βράβευση, ονόματα, φωτογραφίες, ή άλλα στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος αυτών, που θα βραβευτούν.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι μοναδικές δημιουργίες, να μην βρίσκονται σε διαδικασία κατασκευής και να μην έχουν προηγουμένως δημοσιευθεί ή εκτεθεί κατά κανένα τρόπο.
Ο Διοργανωτής ουδεμία φέρει ευθύνη, εάν διαγωνιζόμενοι υποβάλουν σχέδια κατά προσβολή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων προσώπων.
Ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα τροποποίησης των όρων του παρόντος διαγωνισμού, χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση. Για την όποια τροποποίηση θα ενημερωθούνε, όσοι υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής, μέχρι την ημερομηνία τροποποίησης.
Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνεπάγεται, ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του, από μέρους των διαγωνιζομένων.

Σημαντικές Νέες Ημερομηνίες

Έναρξη νεας υποβολής συμμετοχών: 20 Σεπτεμβρίου 2015

Λήξη υποβολής συμμετοχών: 20 Νοεμβρίου 2015, ώρα 00.00

Περίοδος αξιολόγησης του κοινού: 23-30 Νοεμβρίου 2015

Περίοδος αξιολόγησης κριτικής επιτροπής: 07-12 Δεκεμβρίου 2015

Απονομή βραβείων: Θα ανακοινωθεί μετά την λήξη υποβολής συμμετοχών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, ηλεκτρονικά στο www.edie-events.org.gr